Klímaszerelés árak

Mivel minden kivitelezés az egyedi igényeknek és a helyszínnek megfelelően változik, vegye igénybe helyszíni felmérésünket, vagy hívja kollégáinkat a 06 72 512-240 telefonszámon vagy az info@klimatrio.hu email címen.
Az alábbi szerelési árak tájékoztató jellegűek, nem minősül ajánlatnak.

Mennyibe kerül a klíma felszerelése?

A helyszíni felmérés díja Pécs területén belül ingyenes, vidéki kiszállás esetén 5000Ft, amely a munka megrendelése esetén jóváírásra kerül!

Oldalfali klíma felszerelésének és beüzemelésének díja 60.000 Ft+áfa (br. 76.200 Ft) mely az alábbiakat tartalmazza:

  • kiszállás
  • készülék helyszínre szállítása
  • készülék felszerelése (megegyezés alapján)
  • munkadíj: maximum 2 db faláttörés elkészítése (1 válaszfal és 1 külső fal), kültéri és beltéri egység felszerelése, vákuumozás, elektromos betáp kiépítése aljzatba max. 5 méterig*
  • klímagép beszabályozása
  • beüzemelési jegyzőkönyv (garanciajegy) kitöltése és érvényesítése
  • takarítás

A  csőszerelés költsége: minden megkezdett méter 5.500 Ft+áfa (6.985 Ft), mely minden szükséges anyagot és munkadíjat tartalmaz.

Extrém körülmények esetén, ahol a helyszín létrával nem megközelíthető, az alpintechnikás kivitelezés, vagy emelőkosaras autó használatát, valamint cseppvízszivattyú vagy extra konzol árát a fenti díjak nem tartalmazzák!­­­­

Kivitelezést és helyszíni felmérést Pécs körzetében tudunk vállalni, Pécsen kívül a kiszállás díja 254 ft/km.

* Az elektromos betáp kiépítését egyéni igények esetén villanyszerelő szakemberrel kell kiépíttetni.

Tudta, hogy engedélyköteles lett a klímaszerelés?

2015.01.01-től a klímaberendezések felszerelését és beüzemelését Európa Úniós rendelet szabályozza. A 14/015. (II.10) Kormányrendelet értelmében, a hűtőközeggel töltött lakossági split klímaberendezések felszerelését kizárólag ÉRVÉNYES F-GÁZ AZONOSÍTÓVAL RENDELKEZŐ SZAKEMBER VÉGEZHETI EL!

Amennyiben IGÉNYBE VESZI SZERELÉSI SZOLGÁLTATÁSUNKAT, a Klímavédelmi hatóság által sorszámmal ellátott telepítési nyilatkozat aláírása a helyszíni felmérés során történik. A nyilatkozatot a szerelő viszi!

Amennyiben nem veszi igénybe szerelési szolgáltatásunkat:

Lehetőség van nálunk csak a készülék megvásárlására, ha a szerelést más szakemberrel szeretné végeztetni! Ez esetben a vásárlás során az általunk kiadott telepítési nyilatkozaton Önnek - jogszabály szerint - nyilatkoznia kell, hogy a készülék beszerelését képesített szakemberrel fogja elvégeztetni!

 

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok