Klímaszerelés árak

Mivel minden kivitelezés az egyedi igényeknek és a helyszínnek megfelelően változik, vegye igénybe helyszíni felmérésünket, vagy hívja kollégáinkat a 06 72 512-240 telefonszámon vagy az info@klimatrio.hu email címen.
Az alábbi szerelési árak tájékoztató jellegűek, nem minősül ajánlatnak.

Mennyibe kerül a klíma felszerelése?

TELJES ÖSSZEGBEN JÓVÁÍRJUK A HELYSZÍNI FELMÉRÉS DÍJÁT megrendelés esetén, mely bruttó 5.000.- Ft

Oldalfali klíma felszerelésének és beüzemelésének díja 49.000 Ft+áfa (br. 62.230 Ft) mely az alábbiakat tartalmazza:

  • kiszállás
  • készülék helyszínre szállítása
  • klímagép freontöltet feltöltése és beszabályozása
  • készülék felszerelése (megegyezés alapján)
  • szereléshez szükséges anyagköltség 3 méteres csőszakaszig (vegytiszta hűtőközeg csövek, szigetelés, kábelek, kondenzvíz csövek és idomok, kábelcsatorna 3 db idommal, 400 mmes kültéri tartókonzol, rögzítő elemek)
  • munkadíj: maximum 2 db faláttörés elkészítése (1 válaszfal és 1 külső fal), kültéri és beltéri egység felszerelése, vákuumozás, elektromos betáp kiépítése aljzatba max. 5 méterig*
  • beüzemelési jegyzőkönyv (garanciajegy) kitöltése és érvényesítése
  • takarítás

A 3 métert meghaladó csőszakaszok esetén minden megkezdett méter 5.500 Ft+áfa (6.985 Ft), mely minden szükséges anyagot és munkadíjat tartalmaz.

Extrém körülmények esetén, ahol a helyszín létrával nem megközelíthető, az alpintechnikás kivitelezés, vagy emelőkosaras autó használatát, valamint cseppvízszivattyú vagy extra konzol árát a fenti díjak nem tartalmazzák!­­­­

Kivitelezést és helyszíni felmérést Pécs körzetében tudunk vállalni, Pécsen kívül a kiszállás díja 150 ft/km.

* Az elektromos betáp kiépítését egyéni igények esetén villanyszerelő szakemberrel kell kiépíttetni.

Tudta, hogy engedélyköteles lett a klímaszerelés?

2015.01.01-től a klímaberendezések felszerelését és beüzemelését Európa Úniós rendelet szabályozza. A 14/015. (II.10) Kormányrendelet értelmében, az R410A hűtőközeggel töltött lakossági split klímaberendezések felszerelését kizárólag ÉRVÉNYES F-GÁZ AZONOSÍTÓVAL RENDELKEZŐ SZAKEMBER VÉGEZHETI EL!

Amennyiben IGÉNYBE VESZI SZERELÉSI SZOLGÁLTATÁSUNKAT, a Klímavédelmi hatóság által sorszámmal ellátott telepítési nyilatkozat aláírása a helyszíni felmérés során történik. A nyilatkozatot a szerelő viszi!

Amennyiben nem veszi igénybe szerelési szolgáltatásunkat:

Az ön által választott szakember tölti le a telepítési nyilatkozatot a klímavédelmi hatóság honlapjáról! A megfelelő helyeken töltse ki a telepítési nyilatkozatot, beleértve a szerelő nevét, adószámát és F-gáz azonosítóját is. Megfelelő helyeken Ön és a szerelői is írják alá a nyilatkozatot, majd küldje vissza a nyilatkozatot:

Posta: Klímatrióplussz Kft. 7622 Pécs, Légszeszgyár u. 40
E-mail: info@klimatrio.hu

A RENDELET ÉRTELMÉBEN, A MEGRENDELT KLÍMABERENDEZÉSEKRÓL SZÁMLÁT, A TELEPÍTÉSI NYILATKOZAT ALÁÍRÁSA UTÁN TUDUNK KIÁLLÍTANI!

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok